Merry feelings

Dit berichtje vond ik laatst in mijn Facebook inbox and it made my day. Made heel 2011 zelfs. Naast lekker eten zijn dit de dingen die ’t ‘m doen. Liefde.
2011 was een mooi jaar; Ik mocht Rome weer zien, Groningen, Valencia, Fryslan 2 keer, toerde door de Elzas en ging op een onverwachte trip naar Londen.
Leerde nieuwe mensen kennen met wie ik lol had. Kreeg een nieuwe internist en nieuwe aanvullende medicatie waar ik nog iedere dag blij van word. Life is wonderful als je energie hebt.
Sloeg een belangrijke mijlpaal in de grond en wenste in de zomer 2 changes in my life waarvan ik wist dat ik geluk moest hebben om er een te krijgen, laat staan allebei.
Het universum was me gunstig gezind en beide dromen werden werkelijkheid.

 Heb meerdere keren een sprong in het diepe gemaakt, onder andere door (zenuwachtig) 4 dagen naar Londen te gaan met mensen die ik nooit eerder gezien of gesproken had en had er een very good time. Dat maakte me trots.

Mijn huis stond met 8 pagina’s in een Italiaans interieurtijdschrift, ik maakte eindelijk een compleet nieuwe garderobekamer, maakte een nieuwe website (Menno, dank voor je reacties!) en trakteerde mezelf op een mooie nieuwe wasmachine. Ruimde op; zowel geestelijk als fysiek.
Heb het geluk me te omringen met fijne mensen die ik dit jaar heb ontmoet en voel me op mijn plek, in een fijne omgeving.
Er zijn ook dierbaren weggevallen of gediagnosticeerd met een vreselijke ziekte en een kortstondig vooruitzicht om nog in dit leven te zijn. Dat maakt alle mooie momenten des te dankbaarder en met de jaarwisseling licht ik voor deze mensen een kaarsje op een schaal, om ze op die manier mee te nemen naar het nieuwe jaar. Deze dagen zijn niet voor geesteloos drinken en zuipen.

2011 was lief. Dankjewel.

About the author: Moonzaiek